Feloldották a látogatási tilalmat a miskolci kórházban

Megosztás

Egyelőre még csak részben oldották fel a tilalmat, de már látogathatjuk az intézményben ellátásra szoruló beteg rokonainkat, ismerőseinket. A maszkról továbbra se feledkezzünk meg.

A részletekről az intézmény a közösségi médiában adott tájékoztatást:

“Tájékoztatás – ellátás – látogatási tilalom feloldása

Tisztelt Állampolgárok!

Kedves Betegeink!

Tájékoztatom Önöket arról, hogy 2023. január 05-én, csütörtökön 16.30 órától a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház valamennyi telephelyén a látogatási tilalmat részlegesen feloldjuk. A látogatási tilalom feloldása alól kivételt képeznek azon betegellátó egységek, ahol koronavírus fertőzésre gyanús, vagy igazoltan fertőzött betegek ellátása történik. (Koronavírus-fertőzés miatt kezelt betegek – a kapcsolattartás jogára vonatkozóan meghatározott esetek kivételével – továbbra sem látogathatók. Az intézmény ilyenkor figyelembe veszi az egyedi méltányosság elvét, amely a kórház vezetésétől kérhető.)

Valamennyi telephely minden betegellátó egysége esetében a látogatási idő – egységesen – munkanapokon és munkaszüneti napon is: 16.30 és 17.30 közötti időpont.

A látogatók telephelyre történő beléptetése, illetve épületbe történő beléptetése a jelenlegi rendnek megfelelően történik (kézfertőtlenítés, maszk viselése). Kérjük, hogy a látogatók a maszkot szabályosan viselve lépjenek be az épületbe.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek